За Нас – Ади Комерс ЕООД

Ние сме

Продуктите на АДИ КОМЕРС SALAMBO® са перфектно решение и предлагат отлична защита при всеки тип покривна система и конструкция, хидроизолиране на плоски и скатни покриви, основи и фундаменти, балкони и тераси, вентилирани фасади, трафик зони и паркинги, пътища, мостове и виадукти, тунели , цистерни за газ пропан бутан , КТП и други инженерни съоръжения.

Устойчиви са на външни влияния, имат добър вид. Качествени и дълготрайни, те осигуряват дълъг живот на защитената конструкция и не замърсяват околната среда.

S ALAMBO® е една от най-големите фирми в България произвеждащи битумни рулонни хидроизолационни мембрани. Произвеждаме всички видове SBS и APP полимерно-модифицирани битумни рулонни мембрани, Битумни керемиди - APP полимерно модифицирани, като за избора на най-подходящ за конкретния обект продукт, специалист на фирмата извършва оглед на място. През периода от време в който е на българския пазар доверие ни гласуваха редица национални компании.

Продуктите на Ади Комерс се използват в:

  • АЕЦ - Козлодуй ЕАД
  • ЛУКОЙЛ НЕФТОХИМ Бургас ЕООД
  • Булгартабак - Холдинг АД
  • "СПАРКИ" АД
  • ТЕЦ Марица Изток 2 ЕАД
  • МОК "Асарел - Медет" АД
  • "ДИНАМИК" АД - гр. София

Светът на SALAMBO®

hidroizolacionni-membrani
Продуктите на АДИ КОМЕРС SALAMBO® са перфектно решение и предлагат отлична защита при всеки тип покривна система и конструкция, при изолиране на основи на сгради, сутеренни стени, канали.

Галерия

К ачествени и дълготрайни продуктите на Ади Комерс осигуряват дълъг живот на защитената конструкция и не замърсяват околната среда.

Битумните мембрани и керемиди на SALAMBO®, притежават сертификат по ISO 9001-2000 за качество, гаранционна карта, сертификати, технически одобрения, декларация за съответствие както за българския, така и за чуждия пазар!

Б лагоприятното съчетание от прецизно подбрани качествени суровини, спазване на рецептурите и гъвкаво производство гарантират качествено и същевременно икономично решение, което съответства на всички изисквания и стандарти в страната и чужбина.

SALAMBO®, продукт на Ади Комерс ЕООД е идеалното предложение за Вашите нужди!